Akné és bőrproblémák kezelése Enterosgéllel

A pattanások kezelésére gyakorta alkalmazott hormonális gyógyszerekkel ellentétben az Enterosgelnek nincsenek mellékhatásai, egyszerűen és biztonságosan fogyasztható.

Szájon át fogyasztva, 3x1 evőkanálnyit, 1,5 órával az étkezések előtt.

Külsőleg, helyileg alkalmazva naponta 2x vigyük fel az Enterosgelt az érintett területre, és hagyjuk fent 15 percig, majd mossuk le langyos vízzel.

Helyileg alkalmazva:

• Segít visszaállítani a bőr normál színét,

• javít a bőr szerkezetén, segít megőrizni annak rugalmasságát és lágyságát.

• regenerálja a bőrt,

• hozzájárul a faggyúmirigyek megtisztításához,

• gátolja a bőr túlzott szarusodását.

Az Enterosgelt ajánljuk egyéb jellegű bőrproblémák kezelésére is. Mivel a bőrfelszínen jelentkező fertőzések és betegségek sok esetben kapcsolatba hozhatóak az emészési zavarokkal és / vagy a szervezetben a toxikus anyagok megemelkedésével, ezért a méregelenítő és emésztést-támogató Enterosgel segíthet Önnek!

Mielőtt helyileg alkalmazná az Enterosgelt, tisztítsa meg szappanos vízzel és egy vattadarabkával / szivaccsal a kezelendő felületet.
A bőrproblémák megelőzésének a céljából alkalamzhatja az Enterosgelt kúraszerűen, 1 éveben kétszer 12-14 napon keresztül, napi 2 alkalommal. Amennyiben Önnél gyakrabban alakulnak ki bőrproblémák, akkor havonta, 1 héten át, napi 2 alkalommal fogyassza.

Prágában és Brnóban folytatott klinikai kutatások kiértékelésében az Enterosgelt belsőleg, és helyileg párhuzamosan is alkalamzhatónak találták! Leírták, hogy amellett, hogy javított a páciensek általános egészségi állapotán, regenerálta a bőrfelszín szerkezetét, pattanások, miteszerek esetén gyulladáscsökkentőként „funkcionált”.

Mi az akné?

Gyakori bőrbetegség.
Jellemzően serdülőkorban alakul ki, de nem ritka az sem, hogy felnőttkorban is megmarad. A pórusok eltömődésével gyulladt pattanások jelentkeznek a bőrön. Ugyan nem számít súlyos megbetegedésnek, ennek ellenére mégis oda kell figyelni az akné kezelésére, hiszen eredményezheti a bőr hegesedését, és nem ritka az sem, hogy maradandó érzelmi stresszel (kisebbségi komplexussal) jár együtt, továbbá kiválthat a szervezetben kóros intoxikációkat (mérgezést) is.

Leginkább a test azon részein alakul ki akné, ahol a faggyúmirigyek nagyrésze is található: az arcon, a vállon, a hát felső részén, a nyakon vagy éppen a mellkason.

Akné leggyakrabban a következő 3 esetben alakulhat ki:

• A faggyúmirigyek túltermelése következtében a faggyú nem tud kijutni a szőrtüszőből, megszilárdulhat és eldugaszolhatja a szőrtüszőt.

• A nem megfelelően lebomló elhalt hámsejtek hasonlóképpen mint a faggyú, eltömíthetik a szörtüszőket.

• A baktériumok elszaporodása miatt az ún. ’ártalamtlan (akné) baktériumok’ a faggyú túltermelődése következtében könnyedén elszaporodhatnak. Ez vezethet a bőr felszínén megjelenő gyulladások (piros bőrfelszín) és gennyes foltok kialakulásához.

Természetesen egyéb tényezők is közrejátszhatnak az akné megjelenésében: például a dohányzás, a túlzásba vitt tejtermék fogyasztás, a szteroidok rendszeres alkalamzása, a szénhidrátokban (mint a cukor vagy a liszt) gazdag étrend növelheti az esélyét az akné kialakulásának.

Az akné esetében általános tévhit, hogy a pattanásokat ki kell nyomni, vagy hogy a fertőzött bőrfelületet rendszeresen tisztítani és mosni kell. Nem hogy a gyógyulást nem érjük el, de mégjobban súlyosbítjuk a helyzetet.
Éppen ezért kifizetődő lehet, amennyiben inkább hagyjuk magától begyógyulni, avagy olyan bőrápoló termékeket használjunk, amelyek se nem zsírosak és se nem erős tisztító hatásúak (pl.: utóbbi kategóriába tartozik, hogy ne kenegessük arcszesszel...).

Hogyan segíthet az Enterosgel?

Szerkezete miatt amolyan „bőrápoló maszkként” vesz részt a pattanások és miteszerek eltávolításában.
Szorpciós tulajdonságainak köszönhetően segíti a szervezet és a bőr felszínének a megtisztítását a különböző méreganyagoktól.
Az Enteros gél taszítja a vizet, és egyidejűleg képes megkötni a szerves anyagokat is, éppen ezért mellékhatások nélkül, akár hosszútávon is alkalamzható szájon át fogyasztva, nem csupán az akné kezelésére.

KATTINTSON IDE az Enterosgél ÁRAK-hoz

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 6990
Enterosgel, 675g (3 darab) = 18870
Enterosgel,1125g (5 darab) = 29950
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...
Méregtelenítő hatás

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Enterosgéllel.

Vezesd ki a Méregtelenítés mérgeket, a salakanyagot a testedből Enterosgéllel.

Fokozd a tested működését Méregtelenítéssel!

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet