Alkoholmérgezés és másnaposság kezelésére

Mint egy „okos szivacs”, úgy szívja magába az Enterosgel a káros anyagokat, mint pl.: a metabolikus bomlástermékek, az élelmiszerekben lévő méreganyagokat vagy az alkoholt. Az Enterosgel nem csupán megköti az alkoholt és annak bomlástermékeit az emésztőrendszerben, hanem azokat eltávolítja a vérből, és a bélrendszer belsejében szállítja vissza.

Mérsékli a szervezet szisztémás intoxikációját, valamint csökkenti a májra és más szervekre (mondjuk a vesére) nehezedő toxikus terhelést.

Az alkohol lebontása során acetaldehid keletkezik, amely káros méregnek minősül. Az Enterosgel-nek megvan az a jótékony tulajdonsága, hogy képes rövid idő alatt eltávolítani az acetaldehidet is a szervezetből!

Az Enteros gélt alkalmazhatjuk az alkohol fogyasztás előtt (akár 3-4 teáskanállal is, hogyha tudjuk, hogy nagy mennyiségben fogunk alkoholt fogyasztani), és után is (legalább 5 teáskanállal), egy pohár csapvízben/ásványvízben feloldva.

A Gyors hatás eléréséhez >>> 2 kanál készítményt vegyünk be 20-30 percenként. Hasonlóan „működik” majd, mintha intravénás infúziót kaptunk volna.

Az Enterosgel teljesen biztonságosan fogyasztható az alkoholos befolyásoltság enyhítésére!

A túlzott alkoholfogyasztás...

... nem marad „bűntetlenül”!
A másnaposság keserédes érzése fejfájással, hányingerrel, fáradtsággal, emésztési zavarokkal jár együtt.
Vannak akik a másnaposság enyhítésére hagyományos módot választanak (egy pohár kefír, egy pohár kávé, testmozgás stb.), mások a tüneteket 1-1 fájdalomcsillapító gyógyszerrel kívánják enyhíteni... Kevesen tudják azonban, hogy létezik egy jótékony hatású készítmény, az Enterosgel, amely kiválóan alkalmas lehet a másnaposság érzetének a mérséklésére. A gél ugyanis egköti ugyanis az alkoholt, csökkenti annak szintjét a vérben, méregteleníti a szevezetet.

Az Enterosgel különösen hasznos lehet azok számára, akik egy „alkoholmámoros” éjszaka után másnap az autó volánjához ülnek. A közlekedésről, valamint a jogsértésről szóló törvények tiltják a vezetést alkoholos állapotban! Elég ha valakinek a véralkohol szintje eléri a 0,5 ezreléket, és akkor máris pénzbűntetést kell fizetni egy közúti ellenőrzésnél...

... Sokan esnek abba a hibába, hogy egy átmulatott éjszaka után azt gondolják, hogy az alvást, és esetleg valami gyors tisztítást (pl.: 1 csésze kávé), követően az alkohol távozott a szervezetből. „Ha nincs fejfájás, nincs émelygés és nincs fásultság, akkor a másnaposság is elillant.” – A képlet azonban nem ilyen egyszerű! Vagy mégis?!

Az Enterosgel kiváló méregtelenítő hatásainak köszönhetően az alkohol rövid idő alatt eltávolítható a vérből.
Igazán nagy segítség lehet az Enterosgel azoknak a hivatásos sofőröknek is, akik a hosszas kamionozás, autóvezetés okozta fáradtságot szívesen „leöblítik” 1-2 doboz sörrel. Amennyiben másnap reggel nyugodtan akarnak volánhoz ülni, akkor jó ha tartanak maguknál Enterosgelt!

Az alkohol minél gyorsabb kiürülése végett az Enterosgélt alkalmazható hasonló módon mint az intravénás infúzió. A lényeg, hogy hogy 2 evőkanálnyit fogyasszunk el belőle 20-30 percenként!

Az Enterosgél „alkoholt-megvonó” képessége, gyorsasága számos tényezőtől függ, mondhatni, hogy akár egyénenként eltérő lehet. Már az alkohol kiürülésének becsült idejét is több tényező befolyásolja: az életkor, a nem, a testsúly, a fizikai állapot, a fogyasztott alkohol típusa na és persze a mennyisége.

KATTINTSON IDE az Enterosgél ÁRAK-hoz

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 6990
Enterosgel, 675g (3 darab) = 18870
Enterosgel,1125g (5 darab) = 29950
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...
Méregtelenítő hatás

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Enterosgéllel.

Vezesd ki a Méregtelenítés mérgeket, a salakanyagot a testedből Enterosgéllel.

Fokozd a tested működését Méregtelenítéssel!

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet